Literatur: 
Armin Roßmeier:  Das Kochbuch Neurodermitis, Südwest Verlag 
Dr. med. Günther Schäfer/Dipl. oec. throh Andrea Weylo: Die Ernährung bei Psoriasis, Haug Verlag (ISBN 3-7760-1490-3)
Lindner, E (1986):  Toxikologie der Nahrungsmittel. 3. Auflage,  Thieme Verlag Stuttgart 
Macholz, R (1989): Lebensmitteltoxikologie, Springer Verlag Berlin 
Prof. Dr. med. Hans Meffert: Schuppenflechte, Medicus Verlag Berlin 1999 
Prof. Dr. med. Dr. phil. Siegfried Borelli:  Schuppenflechte, Ursachen u. Auslöser, Symptome u. Diagnose, Therapie u. Lebensführung. Falken Verlag. 65527 Niedernhausen/Taunus, 1996, (ISBN 3 8068 1467 8)
Pagano, John O. A., Healing Psoriasis:  The Natural Alternative. (ISBN: 0 - 9628847 - 0 - 7)
   
   
   
National Puplic Healt Institute and Finnish Cancer Registry, Helsinki, Finnland
http://www.themenservice-alkohol.de/TSA/
Archives of Dermatology (1999), 135, 1490 - 93. Poikolainen K., Karvonen J. and Pukkala E. Jarvenpaa Addiction Hospital, Jarvenpaa
Excess mortality related to Alkohol and Smoking among Hospital-Treated Patients with Psoriasis.
 

Department of Mental Healt and Alkohol Reserach, Oulu University Hospital Oulu

 
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